WIE BEN IK      -      WAT HEB IK TE BIEDEN      -      VRIJE TIJDSBESTEDING       -      TREFWOORDEN       -      CURRICULUM VITAE

 

VRIJE TIJDSBESTEDING

In mijn vrije tijd leg ik graag mijn ziel in keramiek. Met het uiterst plastisch materiaal als klei ga ik de uitdaging aan krachtige en hoekige vormen te creëren. In veel van mijn werk is de grafische achtergrond zeer herkenbaar.

De geschiedenis van mijn directe woonomgeving 't Gooi en specifiek mijn woonplaats Bussum trek op de tweede plaats mijn aandacht. Als vrijwilliger bij de Historische Kring Bussum heb ik tijdens mijn 6 maanden sabbatical de coördinatie van het documentatiecentrum verzorgt. Op dit moment verdiep ik mij in omgevingseducatie door o.a. wandelingen uit te zetten. De grote passie ligt bij de jongeren. Mijn doel is jongeren via projecten bewuster te maken van hun directe leef omgeving.

De motor kan gezien worden als passie en grote leidraad door mijn leven. Praktisch en ontspannend als woon werkverkeer, maar ook als een avontuurlijk vervoermiddel tijdens mijn reizen en trainingen in en naar o.a. Italië, Oostenrijk, de Franse- en Zwitserse alpen, spanje en India.

De fotocamera gaat bijna overal mee naar toe. Mooie lijnen en sprekende objecten leg ik graag via digitale fotografie vast. Deze hobby is nog vrij pril. Nog veel te leren en te ontdekken.